Приватност
Шта чувамо, зашто, колико дуго и како то обрисати.
Посљедња измјена: 17. август 2026.
Ако само читате страницу
Ако користите бот за обавјештења
Како да вас заборавимо
Команда /reset брише сва ваша подешавања, а /stop вас одјављује и бот вам престаје слати поруке одмах. Након /stop ваш запис и даље постоји, у неактивном стању, јер се уз њега води евиденција шта вам је већ послано.
За потпуно брисање, укључујући тај запис и историју посланих обавјештења, пошаљите поруку на адресу за контакт са својим идентификатором разговора, који видите кроз команду /pratim. Бришемо у року од 30 дана и потврдимо када је урађено.
kontakt@vidik.live